Home »
Despre noi »
Servicii »
Echipa »
Contact »
Redăm zâmbetul care vă face să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră.

Vrem să te transformăm din pacientul nostru în prietenul nostru.

Stomatologie copii

Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica recomanda ca un copil sa fie examinat inca din primul an de viata, chiar daca nu are toata dentitia temporara, atat pentru a fi siguri ca nu exista deja o problema cat si in scopul de a informa parintii asupra unor aspecte pe care trebuie sa le urmareasca la copiii lor in scopul prevenirii aparitiei afectiunilor dentare: obiceiuri alimentare, obiceiuri vicioase ale copiilor(supt degete, ros obiecte), atitudini posturale care pot determina afectiuni maxilo-faciale(dormitul pe o singura parte, dormitul in hiperflexie) informatii privind igiena orala de la varste mici.

Dupa prima vizita un copil ar trebui reexaminat la varsta de 2-3 ani, atunci cand dentitia temporara este completa. Dupa varsta de 3 ani, incurajam reexaminari la fiecare 6 luni pentru a preveni sau trata precoce orice problema dentara aparuta. Fiecare etapa de varsta : bebelus, copil mic,mare, adolescent, adult tanar, maturitate, prezinta particularitatile ei si trebuie tratata ca atare.

GALERIE FOTO


Cabinetele pe care le găsiți la noi în clinică sunt dotate cu tot ce este mai nou, modern și util.

Cabinet


Fiecare pacient este important pentru noi si este tratat in mod special.
Receptie


Te intampinam cu amabilitate pentru ca tu sa fii tot timpul cu zambetul pe buze.
Echipamente si dotari


Investim constant in cele mai noi tehnologii pentru a va oferi servicii stomatologice de calitate.
Interior cabinet


Facem tot posibilul ca pacientii clinicii noastre sa fie multumiti de serviciile noastre si sa aiba incredere in noi.© CMI Loredana Pirlogea 2015